"> ...
  • Anasayfa
  • https://www.facebook.com/kumas.alim.359126
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905357186113
  • https://www.twitter.com/@cahilchela1
  • https://www.instagram.com/yagmurtekstil44
  • https://www.youtube.com/channel/UCi0daJ3TF0oBA-UT6xE7ODA
ürünler
Linkler
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam26
Toplam Ziyaret620434

Anasayfa


     Spot Gabardin | 05357186113 | Stok Gabardin Kumaş | Gabardin Kumaş Alan | Parti gabardin Kumaş

   
Üretici : Yağmur Tekstil
Ürün Özellikleri
Parti gabardin kumaş,stok gabardin kumaş,spot gabardin kumaş,parti gabardin kumaşçı,stok gabardin kumaşçı,spot gabardin kumaşçı,stok gabardin
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Spot Gabardin Stok Gabardin Kumaş

Parti gabardin kumaş, Parti kumaş alanlar - Yağmur Tekstil, stok gabardin kumaş,spot gabardin kumaş,parti gabardin kumaşçı,stok gabardin kumaşçı,spot gabardin kumaşçı,stok gabardin kumaşçılar,parti gabardin kumaşçılar,Sarı gabardin kumaş, Mavi gabardin kumaş, Yeşil gabardin kumaş, Kırmızı gabardin kumaş, Sarı gabardin kumaş,Turuncu gabardin kumaş, Mavi gabardin kumaş, Mor gabardin kumaş,saks gabardin kumaş,lacivert gabardin kumaş,siyah gabardin kumaş,ham gabardin kumaş,7/7gabardin,16/12 gabardin,1a gabardin,beyaz gabardin kumaş,

 gabardin kumaş alınır


Parti gabardin kumaş,stok gabardin kumaş,spot gabardin kumaş,parti gabardin kumaşçı,stok gabardin kumaşçı,spot gabardin kumaşçı,stok gabardin kumaşçılar,parti gabardin kumaşçılar,Sarı gabardin kumaş, Mavi gabardin kumaş, Yeşil gabardin kumaş, Kırmızı gabardin kumaş, Sarı gabardin kumaş,Turuncu gabardin kumaş, Mavi gabardin kumaş, Mor gabardin kumaş,saks gabardin kumaş,lacivert gabardin kumaş,siyah gabardin kumaş,ham gabardin kumaş,7/7gabardin,16/12 gabardin,1a gabardin,beyaz gabardin kumaş,


Gabardin – zariften sportife

Parti Gabardin kumaş satın alan çok yönlü bir malzemedir. Elyaflarına göre şık elbiseler veya spor pantolonlar için kullanılabilir. Ama onunla ne dikmek istersen – kumaşla çalışmak her zaman kolaydır.

 gabardin kumaş alanlar

Gabardin tam olarak nedir?

Stok Gabardin kumaş alanlar sıkı bir çözgü ayarına sahip çapraz bir dokuma tarafından oluşturulan kamgarn bir kumaştır. Kumaşın gövdesindeki çıkıntı fark edilir. Bu açıkça telaffuz edilir ve genellikle çok diktir. Sırt özellikle genişse, kumaş alan olarak da bilinir.

 gabardin kumaş alınır satılır

Ucuz Gabardin üretmek için saf yün, pamuk, sentetik elyaf veya karışık yünden yapılan kamgarn iplikler kullanılır. Kamgarn ipliğin kendisi, son derece pürüzsüz bir yüzeye sahip eğrilmiş bir ipliktir.

STOK KUMAŞ SATIN ALIYORUM… 0535 718 61 13

Pamuklu gabardin kumaş yazın giyilir mi,Bondik gabardin kumaş nedir,Gabardin pantolon yazın giyilir mi,Gabardin kumaş esnek midir,Pamuk gabardin kumaş yazın giyilir mi,Gabardin kumaş trençkot Özellikleri,Gabardin Kumaş Trençkot,Gabardin kumaş Trençkot nasıl,Gabardin Kumaş Elbise,Gabardin Kumaş Pantolon,16/12 gabardin kumaş fiyatları,
Bu, hammaddelerin işlenmeden önce taranması nedeniyle oluşur. Ek olarak, gabardinin atkı ve çözgü iplikleri genellikle farklı renklendirilir, böylece kumaşın önü ve arkası farklı bir renk tonuna sahip olur.

Gabardin kullanımı

Gabardin, palto, takım elbise, elbise ve spor pantolonları için popüler bir malzemedir. Ancak gabardin, sayaç tarafından sayısız varyantta da sunulmaktadır. İnce kumaşlar zarif tekstiller için, kalın kumaşlar ise sportif bir görünüm için daha uygundur.

Bakımla ilgili notlar

Gabardin bakımı öncelikle kullanılan liflere bağlıdır. Pamuklu, sentetik ve karışımlı kumaşlardan üretilen kumaşlar 40 °C’ye kadar hassas programda yıkanabilir. Palto, kostüm ve takım elbise gibi şık giysiler her zaman kuru temizlemeye gönderilmelidir. Çünkü bu değerli parçalar su ile temas ettiğinde şeklini kaybedebilir ve bundan kaçınılmalıdır. Gabardin saf yünden yapılmışsa, makine de tabudur. Bu durumda daima kuru temizleme kullanın.

Kırpma için ipuçları

Genel olarak, gabardin oldukça kolay kesilebilir. Ancak başlamadan önce kumaşı tamamen yaymalı ve kırıkları ütülemelisiniz. Saf yünden yapılan gabardinler için buharlı ütü kullanmalısınız. Kumaş biraz büzülebileceğinden, işlemeden önce pamuklu gabardin yıkanmasını da öneririz.

Dikiş ipuçları

Gabardin kumaş alan dikmek için, 70 veya 80 numara normal iğneler ve ayrıca piyasada bulunan bir polyester iplik yeterlidir. Sadece çok sıkı dokunmuş mikrofiber malzeme için 70 mikroteks iğne kullanılmasını öneririz. Optimum dikiş uzunluğu kumaşın kalitesine bağlıdır. Gabardin ne kadar büyük ve sıkı olursa, dikişler o kadar uzun olur. İnce bir kumaş için 2 mm dikiş uzunluğu yeterlidir, kalın gabardin ile 3 mm uzunluğa kadar dikiş dikmelisiniz.


İplerin özel olarak iç içe geçmesi, gabardini yoğun ve aynı zamanda çok yumuşak yapar. Kumaş, yukarı ve sağa doğru uzanan tuhaf bir desenle ayırt edilir – çapraz bir yara. Dışa doğru, tuval üzerinde ince şeritler var gibi görünüyor.


Ucuz Yazlık Elbiseler,Günlük Elbise Modelleri.

Başlangıçta, gabardin askeri trençkotların dikilmesi için tasarlandı. Şimdi orijinal bileşime yün, ipek, pamuk ve sentetik malzemeler ekleniyor. Bu sayede pratik olarak kırışmayan ve ucuz bir malzeme oluşturmak mümkündür.

Bu kumaşın kullanılmadığı bir alan söylemek zor. Çok sayıda avantaj, onu gerçekten çok yönlü hale getirir.

GABARDİN ÖZELLİKLERİ

Gabardin kumaş alanlar. Yoğunluk gibi bir özelliğinden dolayı gabardin, ceket, kılıf etek, yağmurluk ve ceket dikerken yaygın olarak kullanılmaktadır. Kire karşı direnç, malzemeyi üniforma dikmek için kullanmanıza izin verir – askeri ve elbise üniformaları genellikle gabardinden yapılır. Kumaş, tekrarlanan yıkamalardan sonra bile şeklini mükemmel bir şekilde korur; herhangi bir leke, özel ürünler kullanılmadan kolayca yıkanabilir.

Parti gabardin kumaş. Gabardinden yapılan giysiler, kumaşı oldukça dayanıklı olduğu için size uzun yıllar hizmet edecektir. Yıkarken pratik olarak solmaz ve çekmez. Bununla birlikte, kuru temizlemeye yünlü gabardin vermenin daha iyi olduğunu hatırlamakta fayda var – makinede yıkama, ürünün görünümünü bozabilir.

GABARDİNDEN NE DİKİLİR

Ucuz gabardin kumaş. Üniforma ve iş kıyafeti. Nem direnci nedeniyle gabardin şeyler biraz ıslanır ve çabuk kurur. Kumaşın örgüsü o kadar yoğundur ki su içeri girmeden yuvarlanır.

Yağmurluklar, trençkotlar, ceketler. Gabardin, iyi hava geçirgenliğine sahipken rüzgar tarafından üflenmez. Bu malzemeden yapılmış bir yağmurluk sıcak tutacak ve aynı zamanda cilt nefes alacaktır.

Polyester çamaşır nasıl yıkanır,polyester giysi nasıl yıkanır,polyester kumaş nasıl yıkanır,polyester kumaşlar nasıl yıkanır,polyester elbise nasıl yıkanır,polyester abiye nasıl yıkanır,polyester çamaşır nasıl elde yıkanır,polyester giysi elde nasıl yıkanır,polyester giysiler makinede yıkanır mı,polyester elbise nasıl ütülenir,polyester çamaşır ütülenir mi,polyester giysiler nasıl ütü yapılır,polyester kumaş nasıl ütülenir,
Gabardin parçası satın alanlar. Pantolonlar, elbiseler, etekler. İnce gabardinden dikilmiş, mükemmel oturur ve kuru temizleme veya yıkamadan sonra şekillerini kaybetmezler.

KUMAŞ SATIN ALMAK BENİM İŞİM… 0535 718 61 13

Parça gabardin kumaş. Evde bulunan malzemeler. Malzeme, ev konforu alanında yaygın olarak kullanılmaktadır. Yastıklar, perdeler, perdeler, masa örtüleri ve hatta döşemeler bu malzemeden yapılır. Kire karşı direnç, gabardin giysileri basit ve bakımı kolay hale getirir. Maksimum opaklığa sahip perdeler dikerken kumaşın yoğunluğu takdir edilir.

16/12 GABARDİN
1A GABARDİN
7/7GABARDİN
BEYAZ GABARDİN KUMAŞ
HAM GABARDİN KUMAŞ
KIRMIZI GABARDİN KUMAŞ
LACİVERT GABARDİN KUMAŞ
MAVİ GABARDİN KUMAŞ
MOR GABARDİN KUMAŞ
PARTİ GABARDİN KUMAŞ
PARTİ GABARDİN KUMAŞÇI
PARTİ GABARDİN KUMAŞÇILAR
SAKS GABARDİN KUMAŞ
SARI GABARDİN KUMAŞ
SİYAH GABARDİN KUMAŞ
SPOT GABARDİN KUMAŞ
SPOT GABARDİN KUMAŞÇI
STOK GABARDİN KUMAŞ
STOK GABARDİN KUMAŞÇI
STOK GABARDİN KUMAŞÇILAR
TURUNCU GABARDİN KUMAŞ
YEŞİL GABARDİN KUMAŞ


ETİKETLER

DENİM PARÇASI KOT KUMAŞ SATANLAR KOT PARÇASI KUMAŞ KUMAŞ ALAN KUMAŞ ALAN KİŞİLER KUMAŞ ALANLAR KUMAŞ ALAN YERLER KUMAŞ ALIMI YAPANLAR KUMAŞ KİM ALIR KUMAŞ KİM ALIYOR KUMAŞ PARÇASI KUMAŞ PARÇASI ALANLAR LİKRALI GABARDİN PARTİ DENİM PARTİ GABARDİN PARTİ İPLİK PARTİ KOT PARTİ KOT KUMAŞ PARTİ KUMAŞ PARTİ KUMAŞ ALANLAR PARÇA KOT ALAN PARÇA KUMAŞ PARÇA KUMAŞ ALANLAR PARÇA KUMAŞ SATANLAR PARÇA KUMAŞÇI PARÇA ŞİFON KUMAŞ POLYESTER KUMAŞ POLYESTER KUMAŞ ALAN POLYESTER KUMAŞ ALANLAR SATEN SATEN KUMAS SPOT KUMAŞ STOK KUMAS UCUZ DENİM KUMAŞ UCUZ GABARDİN UCUZ KOT KUMAŞ UCUZ SATEN KUMAŞ UCUZ ŞİFON KUMAŞ VİSKON ZEYTİNBURNU KUMAŞ ALANLAR ZEYTİNBURNU PARÇA KUMAŞ SATANLAR ŞİFON ŞİFON KUMAŞ SATIŞI ŞİFON PARÇASI

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj