"> ...
  • Anasayfa
  • https://www.facebook.com/kumas.alim.359126
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905357186113
  • https://www.twitter.com/@cahilchela1
  • https://www.instagram.com/yagmurtekstil44
  • https://www.youtube.com/channel/UCi0daJ3TF0oBA-UT6xE7ODA
ürünler
Linkler
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam288
Toplam Ziyaret611506

Anasayfa


     Angora kumaş alınır ; 05357186113, Angora kumaş alanlar

   
Üretici : Yağmur Tekstil
Ürün Özellikleri
Angora kumaş alınır, Angora kumaş alanlar, angora yün kumaş, angora kumaş nedir, angora kumaş özellikleri , angora kumaş fiyatları, Angora kumaş alan
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

ANGORA KUMAŞ ALANLAR VE ANGORA KUMAŞ ALIMI YAPANLAR , PARTİ KUMAŞ ALANLAR - YAĞMUR TEKSTİL ; İSTANBUL ANGORA KUMAŞ ALAN TEKSTİL FİRMALARI  05357186113

ANGORA KUMAŞ ALANLAR SATANLAR.ANGORA KUMAŞ ALINIR SATILIR.

Angora kumaş alınır , tavşan türlerinin yünü bakımından en kalitelisi olan Ankara tavşanının yününden elde edilen elyafa angora adı verilir.
Angora Kumaş Alımı Yapanlar Lifinin Elde Edilmesi
Angora lifleri tavşan üzerindeki tüylerin taranması veya kırkılması yoluyla elde edilir. Lifler 3-4 ayda bir kırkılır ya da taranır. Her tavşandan her bir tarama veya kırkım işlemi sonucu 200-400 gram lif elde edilir. Yünü yumuşak, parlak, sıcak ve soğuğu geçirgenliğinin azlığı nedeniyle ticari değeri yüksektir. Angora kumaş alanlar, Angora kumaş alınır, Angora kumaş kime satabilirim, Angora kumaş alıcıları, Angora kumaş alım satım ilanları, Angora kumaş alınır, Angora kumaş alan firmalar,

 Angora kumaş alınır

Angora Kumaş alım Lifinin Özellikleri

Tavşan derisi üzerinde uzun ve kaba kılların altında ince ve yumuşak tüyler vardır. Angora Kumaş Alanlar lifi çok düzdür, ince ve hafiftir. Sıcak ve soğuğu geçirmediği için ticari değeri yüksektir. Son derece sıcak tutar. Ancak güveye karşı dayanıksızdır. Rengi beyazın her tonundadır. Nem çekme özelliği %16-17 arasındadır. Keçeleşme özelliği yüksektir. Lif uzunluğu 1,5-8 cm arasında değişir, lif inceliği ise 15-20 mikrondur. Dayanıksız olması nedeniyle iplik üretiminde yalnız başına kullanılmaz, daha çok yün ile karıştırılarak kullanılır. Lifler düzgün, kısa ve kıvrımlılığı yoktur. İpeksi kayganlığa sahiptir. Bu da liflerin eğrilmesini zorlaştırır. Angora Kumaş Alanlar yünleri kaynar su ile muamele edildiğinde özelliğini kaybeder. Bu nedenle yıkama işlemi özenle yapılmalıdır. Angora lifi kimyasal reaktiflere karşı hassastır. Güneş ışınlarından olumsuz etkilenir.

Parti kumaş alanlar - Yağmur tekstil 

Angora Kumaş Kime Satarım Elyafının Kullanım Alanları
Bayan tekstilde elbiselik kumaş, bebek giysisi, eldiven, fötr şapka, örgü ipliği olarak kullanılır.

ANGORA KUMAŞ ALMAK VE SATMAK İSTEYENLERE

Angora kumaş alanlar, Angora kumaş alınır, Angora kumaş kime satabilirim, Angora kumaş alıcıları, Angora kumaş alım satım ilanları, Angora kumaş alınır, Angora kumaş alan firmalar,

Sonbahar-kış döneminin gelişiyle birlikte, bizden kaçan sıcaklık giderek artmaktadır. Sonbahar veya soğuk kışın rahat bir nemli hissetmek için birçok insan yünlü giysiler seçerek sıcak giyinmeyi tercih eder.

Angora, sonbahar-kış kumaşının en popüler çeşitlerinden biridir. Bu tür bir malzemeden yapılmış olan şeyler yalnızca ısıyı mükemmel bir şekilde tutmakla kalmaz, aynı zamanda yumuşaklıklarıyla da ayırt edilir. Bu malzemeye daha yakından bakalım, kompozisyonuna, özelliklerine ve uygulamalarına bakalım.

Angora, Angora keçilerinin aşağısından yapılmış bir Türk kumaşıdır, bu yüzden böyle bir isim aldı. Artık benzer malzeme Angora tavşanlarının aşağılarından da üretilmektedir. Maalesef, yeterli güçte farklı değildir, bu nedenle bu tür bir malzemenin çok sayıda bileşiminde ek elyaflar vardır. İnce yün yünlü dokuma yapma sık vakalarıancak böyle bir kumaş, gerçek Angora malzemesinde bulunan tüm karakteristik özelliklere sahip değildir.

Kumaşın doğal rengi beyaz, gri ve siyahtır. Neyse ki, bu tür elyaflar boyama işlemine mükemmel bir şekilde uygundur, bu nedenle raflarda Angora'dan yapılmış çeşitli elbiseler ve takımlar bulabilirsiniz. Angoranın ayırt edici bir özelliği yumuşak yalıtımdır. Ek olarak, doğal ürünler o kadar önemsizdir ki neredeyse ağırlıksız görünmektedir.

yapı

Angora keçisinin doğal kabartması, işlem zorluğu ile karakterize edilir, lifler kuvvetle elektriklenip kayabilir. Bu nedenle, tekstiller genellikle kabartmak ve başka malzemelerin ilave edilmesinden oluşan bir karışımdan yapılır.

Angora kumaşındaki bileşimin en yaygın kombinasyonları şunları içerir:

% 70 Angora keçisi aşağı ve% 30 naylon;
% 50 aşağı,% 25 merinos kürk ve% 25 sentetik elyaf;
% 40 angoranın, diğer yün türlerinin% 50'sinin ve% 10 naylonun;
% 70 yün ve% 30 doğal ipek;
% 15 angora,% 10 yün lifleri,% 50 viskon ve% 25 naylon.

Angora kabartmasını bir lazerle işlerseniz, Angora kumaşının üretim süreci büyük ölçüde basitleşir ve% 100 yün olan bir tekstil ürünü elde edebilirsiniz.

Keçi yünü bu malzemenin bileşiminde mevcutsa, ürün etiketinde iki Latin harfinin “WN” kısaltmasını bulabilirsiniz. Eğer angorada bir tavşan kabartması varsa, ürün üzerine “WA” harfi yazılacaktır. Sıklıkla karşılaşılan durumlar, benzer liflerin kombinasyonlarıdır. Unutmayın ki üründe bulunan Angora keçi kabartması oranı ne kadar yüksekse, değeri o kadar yüksek olur.

Nispeten ucuz bir malzemede,% 20'den fazla doğal yün yoktur. % 80 Angora içeriği olan kumaşların özel sürümleri çok pahalı olabilir ve nadiren kitlesel pazarda görünebilir. Bu tür malzemelerden seçkin Moda Evi'nden elbiseler ve kostümler dikin. Kompozisyonunun% 25 ila 30'undan oluşan tekstilde, ısı yalıtım özellikleri ve özellikleri, neredeyse tavşandan yapılmış benzer malzemeler kadar iyidir.

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj