"> ...
  • Anasayfa
  • https://www.facebook.com/kumas.alim.359126
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905357186113
  • https://www.twitter.com/@cahilchela1
  • https://www.instagram.com/yagmurtekstil44
  • https://www.youtube.com/channel/UCi0daJ3TF0oBA-UT6xE7ODA
ürünler
Linkler
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam316
Toplam Ziyaret618722

Anasayfa


     Spot kumaş alınır ; 05357186113, Spot kumaş alım satımı yapılır

   
Üretici : Yağmur tekstil
Fiyat : 20 TL 
Ürün Özellikleri
Spot kumaşçılar, spot kumaş alan kumaşçılar.Spot kumaş alınır, spot penye,saten,şifon,gabardin kumaş alınır.Spot kumaş alım satımı.tül,dantel,güpür
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Spot Kumaş Alanlar |05357186113| Spot kumaş alınır, Spot kumaş alım satımı.

Spot kumaş alanlar istanbul, styok kuamş alınır, Parti kumaş alanlar - Yağmur tekstil spot kumaş alınır.Spot döşemelik kumaş alınır.Spot kadife kumaş alınır.Spot penye kumaş alınır.İnterlok,ribana,kaşkorse kumaş alınır.Spot süprem kumaş alınır.Mikro kumaş alınır.Jarse kumaş alınır.Kaşe kumaş alınır.Spot mikro kumaş alınır.Poliviskon,krep,kaşe,yün kumaş alınır.Spot kumaş alımı yapan firma telefonları: Spot astar kumaş alınır.Spot dantrel kumaş alınır.

 Spot kumaş alınır

Tekstil firmalarının artan ihracat, imalat, fason fazlası kumaşlarının anlamını yapmaktayız. Kesimhaneden artan her türlü ithal kumaş, dokuma kumaş, örme kumaş, tekstil aksesuarları, alımını yapan firmamız 2008 yılından beri sektörde faaliyetini sürdürmekte olup günümüze kadar gelmiştir alımlarımız tamamen nakit olup iş yerinizden kendi araçlarımızla alıyoruz. Spot kumaş alan firma olarak sektörde piyasada lider firma olma yolunda ilerlemekteyiz. Parti kumaş alanlar - yağmur tekstil  olarak siz değerli müşterilerimizin spot kumaşlarını parti kumaş piyasasının değerine göre en yüksek ve en iyi fiyatı verip almaktayız yani anlayacağınız üzere malınızı değerinde ve yerinizden alıyoruz firmamız İstanbul Zeytinburnu’da olup seyit nizam Mahallesi’nde hizmet vermektedir. Ev tekstili ürünlerinin yanında elbiselik, pantolonluk, abiyelik , eteklik, aklınıza gelebilecek her türlü kumaşı nakit olarak almaktayız. Sizden Spot kumaşlarınızı değerlendirmek isterseniz 0 535 718 61 13  nolu telefonumuzdan ulaşabilirsiniz
istanbul spot kumaş alanlar, yenibosna spot kumaş alanlar.Spot hürrem kumaş alınır.Spot krep kumaş alanlar.Spot kaşmir kumaş alınır.Spot prti kumaş alanlar.Spot kumaş alanlar satanlar ..


Spot kumaş nedir? Spot kumaş kimler alır

Spot kumaş, tekstil şirketlerinin kesimden artan veya kullanmadığı, kumaş satan firmaların seriden artan kumaşlardan oluşmaktadır. Artan bu Spot kumaşları siz değerli müşterilerimizden biz de satın alarak pazarcılara, küçük işletmecilere veya tekstil firmalarına satmaktayız sizde mağazamızdan kumaş satın almak İstiyorsanız mağazamıza ziyaret edebilir en iyi en uygun fiyata mağazamızdan kumaş satın alabilirsiniz detaylı bilgi için lütfen önceden arayıp kumaş cinsini elimizde var olup olmadığını sormanız gerekmektedir aksi taktirde dilekten bize ziyaret etmeniz durumunda istediğiniz kumaşı bulamayabilirsiniz çünkü Spot kumaş firmaları artan ihracat fazlası ürünler olduğu için Her zaman her cins elimizde bulunmamaktadır. Spot kumaş top kumaş ve parça kumaşlardan oluşmaktadır. Firmamız yarım top kumaş top kumaş, tekleme kumaş, karma kumaş, İthal kumaşlara kadar ufaklı büyüklü demeden satın almaktadır. Her türlü parti malı kumaş, parti kumaş, Spot kumaş, ikinci el kumaş, stok fazlası, ihracat fazlası kumaşlarını alınır.

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj