"> ...
  • Anasayfa
  • https://www.facebook.com/kumas.alim.359126
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905357186113
  • https://www.twitter.com/@cahilchela1
  • https://www.instagram.com/yagmurtekstil44
  • https://www.youtube.com/channel/UCi0daJ3TF0oBA-UT6xE7ODA
ürünler
Linkler
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam212
Toplam Ziyaret616539

Anasayfa


     Spot kumaş alanlar ; 05357186113

   
Ürün Özellikleri
Spot kumaş alanlar, Spot kumaş alan firmalar, Spot penye kumaş alanlar, gömleklik, pantolonluk kumaş alanlar, spot kumaş alım satımı, spot kumaşçılar
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
Spot Kumaş Alanlar-Spot Kumaş Nedir?-Spot Kumaş Alımı Nasıl Yapılıyor? |05357186113 |

Spot Kumaş Alanlar, Parti kumaş alanlar - yağmur tekstil ,
 
Tekstil alanında çok güçlü ve dinamik bir ekonomiye sahip olan ülkemiz, hemen her şehirde bu alanda yapılan yatırımlarla, ülkemizle birlikte dünya genelinde birçok ülkeye çeşitli miktarlar ve türlerde ürünler imal ediyor. Çeşitli seri üretimlerin gerçekleşmesini zorunlu kılan bu durum, aynı zamanda her seriden çok çeşitli miktarlarda kumaşların artmasına neden oluyor. Kesimhanelerden artan dokuma, kumaş, örme kumaş, çeşitli ithal kumaşlar, gömleklik kumaş, pantolon kumaş, gabardin kumaş ve benzeri olmak üzere her türlü kumaş türleri fason kumaş ya da spot kumaş olarak adlandırılırlar. Tüm bu kumaş türlerinin parti alımlarını gerçekleştiren kuruluşumuz, tekstil atölyelerinden doğrudan fason kumaşları satın aldığı bir hizmet yaklaşımına sahip. Spot Kumaş Alanlar arasında en yüksek fiyat teklifleri oluşturabilen firmamız, bu sektörde uzun yıllardır her aşamada var olmasının getirdiği bilgi birikimi ve deneyimlere sahiptir.
 
Spot Kumaş Nedir?
 
Tekstil firmalarının serilerden artan ya da çeşitli nedenlerle kullanmadığı kumaşların alımını yapan firmamız, bu kumaşların daha küçük işletmelere ve ihtiyacı olan sektörlere satılmasını sağlayan bir zincirleme faaliyet gösteriyor. Bu sayede atıl durumda olan kumaşların, değerlendirilmesi sağladığı gibi, herkesin memnuniyetinin sağlanması da mümkün hale geliyor. Mağazamızda sürekli olarak stok kumaş bulunması, ihtiyacı olan sektörlerde ki firmalar için çok önemli bir avantaj oluşturuyor. Değerinde alınarak piyasaya göre düşük fiyat avantajlarıyla satılan kumaş türleri, birçok küçük, orta ve büyük işletmeci açısından son derece büyük bir avantaja neden oluyor. Spot Kumaş Alanlar arasında yüksek deneyime sahip firmamız, geniş bir yelpazede hizmet sunumu gerçekleştiriyor.
 
Spot Kumaş Alımı Nasıl Yapılıyor?
 
Spot Kumaş Alanlar arasında en güçlü alt yapıya sahip olan firmamız, satmak istediğiniz tüm kumaş türleri için gereken ekspertiz ve alım hizmetlerini, adresinize gelerek yapıyor. Tüm alım işlemlerini nakit olarak gerçekleştiren kuruluşumuz, her miktarda ürün alımı yapabiliyor. Seri fazlası, fason ya da kullanmadığınız tüm kumaşlar için başvurabileceğiniz teknik ekiplerimiz, en kısa süreler içerisinde hizmet taleplerinize yanıt verebiliyor ve gereken çözüm üretiliyor. Bu alanda en tecrübeli firmalardan biri olan kuruluşumuzun yüksek hizmet kalitesinden faydalanmak için, çağrı merkezimize hizmet taleplerinizi istediğiniz zaman bırakabilirsiniz.
 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj